Caspers Trimsalon
Caspers Trimsalon
Lobelia 17
2631 VJ NOOTDORP
Tel: 06-33656501
info@casperstrimsalon.nl
Vereniging Voor Trimmend Nederland

WELKOM

Van harte welkom op de website van CASPER'S TRIMSALON.

 

WIJ KUNNEN HELAAS GEEN NIEUWE KLANTEN MEER AANNEMEN.WE RADEN ONZE VASTE KLANTEN OOK AAN OM VOOR HET HELE JAAR AFSPRAKEN DOOR TE BOEKEN OM EEN PLEK TE KUNNEN HEBBEN.

 

GROTE HONDEN ZOALS LABRADOODLES,BERNER SENNEN NEWFOUNDLANDERS ETC.NEMEN WIJ NIET AAN IN DE SALON ALS KLANT 

 

Ik wil  u met mijn website in een vogelvlucht door mijn salon leiden, zodat u weet wat ik zoal doe en waar ik voor sta.

 

In overleg met u worden alle rashonden getrimd naar de laatste rasstandaard. Rasloze honden worden naar uw of onze keuze getrimd, mits de vachtstructuur het toelaat. Ook voor regelmatige borstel- en/of kambeurten van uw hond of het wassen van uw huisgenoot, kunt u bij mij terecht.


In de winter kunt u uw hond ook gewoon laten trimmen, eventueel kan de vacht wat langer blijven. Bedenk echter wel dat honden meer last van vocht hebben dan van koude, en .... lang haar blijft natuurlijk lang nat. !! Denk niet dat trimmen onnatuurlijk is, maar bedenk dat er geen honden in de natuur voorkomen.
 

Bij de trimbeurt hoort ook het schoonmaken van de oren, knippen van de nagels, verwijderen van teken, e.d. Kortom een totale make-over voor uw viervoeter.

 

Het zal duidelijk zijn dat een trimmer meer is dan alleen een kapper. Ze hebben een gedegen opleiding gevolgd voor de algemene verzorging van de hond. Bovendien zal een goede trimmer niet aarzelen om  u, indien nodig, door te verwijzen naar de dierenarts.
 

Uw hond krijgt in mijn salon een individuele behandeling zodat hij in een rustige sfeer de verzorging en aandacht krijgt die hij nodig heeft. Ook ben ik aangesloten bij de belangenverenging ABHB en ben ik als  erkend leerbedrijf aangesloten bij Aequor.

 

Ik werk volgens afspraak en verzoek u vriendelijk deze niet te vergeten, want uw trimmer heeft enkele uren voor u gereserveerd.


Ik hoop uw hond spoedig in mijn trimsalon te mogen begroeten !!


Raymond.

 

Casper's Trimsalon

Raymond Aldenhuijsen

Lobelia 17

2631 VJ NOOTDORP

06-33656501

 ons ook te volgen op:

www.facebook.com/pages/Caspers-Trimsalon/437139279699955